Bílá vína
Sauvignon
Jemné světle zelenožluté víno. Chuť dlouhotrvající, kořenitá s nádechem po ovoci a kopřivách.
Doporučujeme podávat ke kořenitým jídlům, bílým masům, těstovinám a kozím sýrům.

Müller Thurgau
Velmi rozšířená odrůda, ve vůni s typickým broskvovým aroma. Víno je chuti lehké s angreštovými a muškátovými tóny se střední dochutí.
Doporučujeme podávat k předkrmům a salátům.

Rulandské šedé
Víno zlatožlutou barvu, vůně velmi intenzivní s nádechem citrusových plodů. Plné, kořenité a extraktivní chutě.
Doporučujeme podávat k drůbeži, rybám a sýrům.

Pálava
Charakter vína je podobný vínům Tramínu, ale kořenitá plnost je nižší. Víno je sladší povahy, plné a aromatické s vůněmi rozkvetlé louky.
Doporučujeme podávat k nepříliš sladkým dezertům nebo k pikantním úpravám vepřového masa.

Ryzlink rýnský
Svěží zelená barva se zlatavými odlesky. Chuť bývá plná, osvěžující s pikantní kyselinkou, která ho předurčuje k dlouhodobému zrání.
Doporučujeme podávat k lehčím úpravám drůbeže, k k pstruhům i jiným rybám.

Ryzlink vlašský

Sylvánské zelené
Barva zelenožlutá, jemně kořenitá vůně. Chuť je plná s příjemnou svěží kyselinkou.
Doporučujeme podávat ke studeným pokrmům.

Chardonnay
Barva zelenožlutá až nazlátlá s vůní citrusového ovoce, pražené oříšky nebo medu. Chuť plná, dlouho doznívající a jemně kořenitá.
Doporučujeme podávat k rybám, mořským plodům, bílému masu a těstovinám.

Hibernal
Barva vína je zelenožlutá až zlatavá, chuť je plná, intenzivní s nádechem ovocných tónu a koření.
Doporučujeme podávat k předkrmům, rybám nebo k mořským plodům.
