Červená vína
Cabernet Moravia
Víno granátové barvy, je plné a po odbourání kyseliny jablečné je harmonické s jemným kabernetovým aroma a specifickou chutí. Zráním vína se stupňuje jeho plnost i harmonie.
Doporučujeme podávat ke zvěřině obzvlášť k uleženému zaječímu masu.
- Cabernet Moravia 2018, PS, suché --- Stříbrná medaile VINUM JUVENALE 2018, Zlatá medaile MVT 2019
- Cabernet Moravia barrique 2016, PS, suché --- Víno leželo 36 měsíců v dubovém sudu
Dornfelder
Víno tmavě červené barvy, s výrazným ovocným aroma. Extraktivní až tělnaté chuti s doznívajícím vjemem po kyselinách, podle ročníku až velmi výrazným.
Doporučujeme podávat k tmavým masům, steakům a uzeným sýrům.
- Dornfelder barrique 2016, PS, suché --- Víno leželo 36 měsíců v dubovém sudu
- Dornfelder 2020, PS, suché
- Dornfelder 2021, PS, suché
Cuvée Svatovavřinecké & Modrý portugal
Víno vzniklé z více odrůd. Víno tmavé rubínové barvy. V chuti vyvážené s tóny drobného ovoce, jemná tříslovinka s nádechem černého rybízu a povidel.
Doporučujeme k hovězímu a drůbežímu masu a játrovým paštikám.
- Cuvée SV & MP 2015 barrique, PS, suché --- Víno leželo 48 měsíců v dubovém sudu.
Rulandské modré
Víno je svěrle rubínové barvy. Vůně příjemná, ovocitá s tóny připomínající lesní ovoce. Chuť plná, nízký obsah kyselin, velmi jemné třísloviny.
Doporučujeme k tmavého masa a sýrů s intenzivní chutí.
- Rulandské šedé 2017, PS, suché
Frankovka
Víno je rubínové až tmavě rubínové barvy. V mladém víně je vůně travnaté aroma, které se při zrání vína mění na ostružinovou vůni. Chuť tvrdší, s čerstvou kyselinou a vyššími tříslovinami, kořenitá.
Doporučujeme k pečeným masům, ke zvěřině, kachně i huse, ke guláši.
- Frankovka 2021, VZH, suché
- Frankovka 2017, PS, suché
Svatovavřinecké
Víno je rubínové až tmavě rubínové barvy. Chuť šťavnatá a plná s výraznou kyselinkou.
Doporučujeme k tmavého masa a sýrů s intenzivní chutí.
- Svatovavřinecké 2013, MZV, suché